TnL

digital

Uw vers gecreëerde boodschap sluit naadloos aan bij uw doelgroep. Na al uw noeste werk is het voor u persoonlijk zelfs nauwelijks voor te stellen dat ze hem inmiddels al niet kennen. Helaas is dit natuurlijk wel degelijk het geval.

Op zoek dus naar de meest geschikte media om dit zo snel mogelijk te bereiken. Wat te doen met een groep targets die het liefst de hele dag naar hun smart­phone staren? Hoe ondersteund u uw print­actie naar mensen die niets openen tenzij de naam van de afzender op de envelop ook ooit op hun tablet verscheen? Hoe verzamel je likes, tags, shares en vermijd je firewalls? En hoe krijg je die uitgerekend op de momenten dat je hard-copy mailings verstuurd worden? In deze tijden kan niemand het zich nog veroor­loven om on-line en off-line als twee aparte activiteiten te behandelen, kortom Crossmedia met een grote C.

Om het gemakkelijk te maken om ons in te zetten, hebben wij onze werkzaam­heden verdeeld in vijf disciplines die naad­loos op elkaar aansluiten en ook los van elkaar meer­waarde hebben.